UutisArkisto

Kolme herkullista Inés Rosales-reseptiä

Kolme herkullista Inés Rosales-reseptiä

Kolme herkullista Inés Rosales-reseptiä

Inés Rosalesin keksejä on useita makuja, joten ne sopivat moneen reseptiin, tässä muutama esimerkki

Inés Rosales Skagen

Suomi kohtaa espanjan tässä herkullisessa reseptissä!

Tarvitset:
1 Kovaksi keitetty (10 min) muna
1 prk (150 g) Crème fraîchea
2 rkl Dijón sinappia
400 g Kuorittuja katkarapuja sulatettuna
1/2 dl Hienonnettua tilliä
1/2 dl Hienonnettua ruohosipulia
1 – 2 rkl Sitruunamehua
Ripaus rouhittua mustapippuria
Inés Rosales suolaisia tortaksia, joko Seesaminsiemen-Merisuola tai Rosmariini-Timjami

Tee näin:
Sekoita Skagenin ainekset ja anna makujen tasoittua 30min-tunti. Levitä valmis Skagen tortasten päälle, koristele halutessasi graavilohella ja mädillä.

Luonnonjugurttia marjojen ja Inés Rosalesin kera

Tarvitset:
Mansikkahilloa
Tuoreita marjoja maun mukaan
Inés Rosales tortas paloiteltuna (Original, Pomeranssi tai Kaneli)

Tee näin:
Laita valitsemasi hillo tarjoiluastian pohjalle
Lisää päälle luonnonjugurtti
Koristele marjoilla ja Inés Rosales-tortaksen paloilla

Ihanaa aamiaisella, jälkiruokana tai välipalana!

Amaretto persikat ja Sitruunamascarpone Inés Rosales Kaneli-tortaksella

Tarvitset:
3 Persikkaa
3rkl Amarettoa
1 ½ rkl Ruskeaa sokeria
3 rkl Sitruunamehua
Yhden sitruunan raastettu kuori
¼ rkl Jauhettua kanelia
2 dl Mascarponea
½ tl vaniljauutetta
Inés Rosales Kaneli-tortaksia
Tee náin:

Sekoita kulhossa yhteen amaretto, ruskea sokeri, kaneli, 2 rkl sitruunamehua sekä 1 tl raastettua sitruunankuorta kunnes sokeri liukenee ja seos on siirappimaista.

Leikkaa persikat kahdeksaan osaan ja lisää ne amarettosiirappiin. Anna marinoitua tunnin- kahden ajan.

Juuri ennen tarjoilua sekoita yhteen mascarpone, jälljellä oleva sitruunamehu-ja kuori, vanilja-uute sekä ruokalusikallinen amarettosiirappia. Levitä ruokalusikallinen tai kaksi sekoitusta jokaiselle tortakselle ja lisää päälle 3-4 persikkaviipaletta. Valuta päälle hieman lisää siirappia ja tarjoile ystävillesi!

UutisArkisto