Inés Rosalesin keksejä on useita makuja, joten ne sopivat moneen reseptiin, tässä muutama esimerkki
Pincho on hyvin tyypillinen tapas-pala Espanjassa ja se kattaa erittäin laajan valikoiman erilaisia raaka-aineita. Pincho on yleensä leipäpala (tai perunaviipale), jonka päälle on kasattu aineksia, usein koko komeus lävistetään vielä hammastikulla. Tästä annos saakin nimensä, pinchar kun tarkoittaa pistämistä tai lävistämistä. Tästä löydät kolme ideaa kesän tapas-juhliin. Kutsu ystävät kokoon ja nauti herkullisista espanjalaisista mauista!
Selleripyreetä, Azadan extra virgin sitruunaoliiviöljyä ja lampaankyljyksiä.
Azada extra virgin sitruunaoliiviöljy 250 ml
Arborio riisilajikkeen jyvä on isokokoinen ja helmimäinen. Kypsennyksen jälkeen jyvä on sisältä kiinteä ja pinnalta kermaisen pehmeä. Tämä lajike sopii täydellisesti risottojen valmistukseen!
Ruokatuotteiden Oscarit on jaettu! Golden Fork for the Charcuterie Product of the Year goes to...
Jamones Juan Pedro Domecq wins three gold stars at Great Taste Awards 2014
Two nights, four events around a Spanish table! Join us for some amazing experiences at Taste of Helsinki 2014, Kansalaistorin puisto, Helsinki! Friday 13.6 & Saturday 14.6 starting at 5.30PM sharp! Fragrant extra virgin oils, cold-pressed roasted nut oils, free range iberico hams cured for 3 years in fresh Jabugo mountain air, Mediterranean fleur de sel with black olives, thyme, hibiscus... Taste, texture, aromas, conviviality and a fun way to learn about very unique products
Madridin ruokakulttuuri on rikas, kuten muuallakin Espanjassa. Noin 6,3 miljoonan asukkaan metropolissa on valinnanvaraa kaikkiin mieltymyksiin. Koska Madrid on Alambiquen syntymäkaupunki, päätimme listata joukon omia suosikkejamme lähtien ahtaista korttelikapakoista aina maailman parhaisiin gourmet-ravintoloihin saakka.
Listasimme kaikkien Bilbaoon matkustavien iloksi 12 ravintolaa kaupungin keskustasta ja sen lähituntumasta. Lisäsimme todelliseksi jokerikortiksi vielä yhden huippupaikan aina San Sebastianista asti.
Juan Pedro Domecq has been ranked the best ibérico in the world by the newspaper Financial Times. They have also won Great Taste Three Gold Stars 2012 & 2013 - the highest rank in this blind taste prestigious international contest
Alkukesällä juhlitaan vappua, koulujen päättymistä, valmistujaisia ja ylioppilaita sekä tietenkin hääpareja. Ja jos ei juhlittavaa, niin ainahan voi lähteä vaikka piknikille vehreään luontoon. Tässä kirjoituksessa ideoita sellaisiksi kesäisen juhlakauden herkuiksi, joita voi helposti napostella cava-lasi kädessä.
Salmorejo on paksu espanjalainen tomaattikeitto, joka nautitaan kylmänä
Gazpacho on yksi tunnetuimmista espanjalaisista keitoista ellei tunnetuin
Alambique osallistuu tämän vuoden Viiniexpo-messuille Helsingin Messukeskuksessa, tervetuloa!
Isot onnittelut Chef & Sommelier- ravintolalle Michelin tähden johdosta!
Alambiquen uusi espanjalaisten herkkujen verkkokauppa esillä Espanjan ulkomaankauppainstituutin Foods from Spain- sivulla!
Olemme avanneet upouuden verkkokauppamme, tervetuloa ostoksille!
Marraskuun Glorian Ruoka & Viini-lehdessä oli esillä maahantuomamme Azadan Hasselpähkinäöljy.
Asiakkaamme nautti Inés Rosalesin Rosmariini-Timjami tortaksista skandinaaviseen tyyliin!
Alambique osallistui Helsingin Messukeskuksessa järjestetyille Viini, ruoka ja hyvä elämä-messuille Espanjan ulkomaankauppainstituutin "Foods from Spain" - pisteellä.
Englantilainen järjestö “The Guild of Fine Foods” järjestää vuosittain “Great Taste-Awardsin”, jossa palkitaan maultaan vailla vertaa olevia tuotteita. Tapahtumaa onkin usein kutsuttu gourmet-maailman Oscar-gaalaksi.
Kesäkuun 2013 Anna-lehdestä löytyy herkullisia kausiherkkuja, joihin on käytetty Alambiquen valikoiman tuotteita!
Alambique Finland avaa Hietalahden kauppahalliin pop-up kaupan toukokuussa 2.5-1.6. väliseksi ajaksi.
Torres, ELO & Alambique Oy yhdistivät voimansa herkullisessa espanjalaisessa tuoteillassa espanjan suurlähettilään residensissä. ¡Olé!
Tortas de Inés Rosales ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessa ja ne arvioitiin myös Glorian Ruoka ja Viini -lehdessä (4/2012). Keksejä tuo yksinoikeudella Suomeen Alambique Oy.
Alambiquen valikoiman tuotteita herkullisissa blini-resepteissä.
Sivariksen riisi on päässyt Glorian Ruoka & Viini- lehden sivuille.
Alambique esitteli espanjalaisia elintarvikkeita Taste of Helsinki 2012-messuilla.
Alambiquen maahantuomat Azada-öljyt saivat erinomaisen arvion Noora Shinglerin Kemikaalicocktail-blogissa.