Kolme herkullista Inés Rosales-reseptiä

3.9.2015

Inés Rosalesin keksejä on useita makuja, joten ne sopivat moneen reseptiin, tässä muutama esimerkki

Lue lisää

Kesän herkulliset tapakset!

19.6.2015

Pincho on hyvin tyypillinen tapas-pala Espanjassa ja se kattaa erittäin laajan valikoiman erilaisia raaka-aineita. Pincho on yleensä leipäpala (tai perunaviipale), jonka päälle on kasattu aineksia, usein koko komeus lävistetään vielä hammastikulla. Tästä annos saakin nimensä, pinchar kun tarkoittaa pistämistä tai lävistämistä. Tästä löydät kolme ideaa kesän tapas-juhliin. Kutsu ystävät kokoon ja nauti herkullisista espanjalaisista mauista!

Lue lisää

Selleripyree + Azadan sitruunaoliiviöljy

8.10.2014

Selleripyreetä, Azadan extra virgin sitruunaoliiviöljyä ja lampaankyljyksiä.

Lue lisää

Sokkotestin voittaja: Azadan extra virgin sitruunaoliiviöljy!

8.10.2014

Azada extra virgin sitruunaoliiviöljy 250 ml

Lue lisää

Punajuuret + Azadan saksanpähkinäöljy

2.10.2014

Paahdetut punajuuret

Lue lisää

Sivarisin Arborio risottoriisi + herkkutatit

23.9.2014

Arborio riisilajikkeen jyvä on isokokoinen ja helmimäinen. Kypsennyksen jälkeen jyvä on sisältä kiinteä ja pinnalta kermaisen pehmeä. Tämä lajike sopii täydellisesti risottojen valmistukseen!

Lue lisää

Ruokatuotteiden Oscarit on jaettu! Golden Fork for the Charcuterie Product of the Year goes to...

20.9.2014

Ruokatuotteiden Oscarit on jaettu! Golden Fork for the Charcuterie Product of the Year goes to...

Lue lisää

Our ibéricos win three gold stars at Great Taste 2014

8.9.2014

Jamones Juan Pedro Domecq wins three gold stars at Great Taste Awards 2014

Lue lisää

Enjoy our Mediterranean Tasting Tables 13-14.6!

9.6.2014

Two nights, four events around a Spanish table! Join us for some amazing experiences at Taste of Helsinki 2014, Kansalaistorin puisto, Helsinki! Friday 13.6 & Saturday 14.6 starting at 5.30PM sharp! Fragrant extra virgin oils, cold-pressed roasted nut oils, free range iberico hams cured for 3 years in fresh Jabugo mountain air, Mediterranean fleur de sel with black olives, thyme, hibiscus... Taste, texture, aromas, conviviality and a fun way to learn about very unique products

Lue lisää

Alambiquen ravintolasuositukset Madridiin

8.6.2014

Madridin ruokakulttuuri on rikas, kuten muuallakin Espanjassa. Noin 6,3 miljoonan asukkaan metropolissa on valinnanvaraa kaikkiin mieltymyksiin. Koska Madrid on Alambiquen syntymäkaupunki, päätimme listata joukon omia suosikkejamme lähtien ahtaista korttelikapakoista aina maailman parhaisiin gourmet-ravintoloihin saakka.

Lue lisää

Alambiquen ravintolasuositukset Bilbaoon

7.6.2014

Listasimme kaikkien Bilbaoon matkustavien iloksi 12 ravintolaa kaupungin keskustasta ja sen lähituntumasta. Lisäsimme todelliseksi jokerikortiksi vielä yhden huippupaikan aina San Sebastianista asti.

Lue lisää

Best ibérico in the world in Finland with Alambique

31.3.2014

Juan Pedro Domecq has been ranked the best ibérico in the world by the newspaper Financial Times. They have also won Great Taste Three Gold Stars 2012 & 2013 - the highest rank in this blind taste prestigious international contest

Lue lisää

Herkkuja alkukesän juhlahetkiin

23.3.2014

Alkukesällä juhlitaan vappua, koulujen päättymistä, valmistujaisia ja ylioppilaita sekä tietenkin hääpareja. Ja jos ei juhlittavaa, niin ainahan voi lähteä vaikka piknikille vehreään luontoon. Tässä kirjoituksessa ideoita sellaisiksi kesäisen juhlakauden herkuiksi, joita voi helposti napostella cava-lasi kädessä.

Lue lisää

Salmorejo espanjalainen tomaattikeitto

23.3.2014

Salmorejo on paksu espanjalainen tomaattikeitto, joka nautitaan kylmänä

Lue lisää

Gazpacho - kesän kylmä keitto

22.3.2014

Gazpacho on yksi tunnetuimmista espanjalaisista keitoista ellei tunnetuin

Lue lisää

Osallistumme Viiniexpo 2014-messuille!

17.3.2014

Alambique osallistuu tämän vuoden Viiniexpo-messuille Helsingin Messukeskuksessa, tervetuloa!

Lue lisää

Alambique onnittelee Chef & Sommelieria!

14.3.2014

Isot onnittelut Chef & Sommelier- ravintolalle Michelin tähden johdosta!

Lue lisää

Alambique esillä Foods from Spain - sivuilla

11.2.2014

Alambiquen uusi espanjalaisten herkkujen verkkokauppa esillä Espanjan ulkomaankauppainstituutin Foods from Spain- sivulla!

Lue lisää

Tervetuloa verkkokauppaamme!

20.1.2014

Olemme avanneet upouuden verkkokauppamme, tervetuloa ostoksille!

Lue lisää

Azadan Hasselpähkinäöljy Glorian Ruoka & Viini-lehdessä

9.12.2013

Marraskuun Glorian Ruoka & Viini-lehdessä oli esillä maahantuomamme Azadan Hasselpähkinäöljy.

Lue lisää

Inés Rosales Tortas skandinavian style

27.11.2013

Asiakkaamme nautti Inés Rosalesin Rosmariini-Timjami tortaksista skandinaaviseen tyyliin!

Lue lisää

Viini, ruoka ja hyvä elämä 2013- messujen tunnelmia!

1.11.2013

Alambique osallistui Helsingin Messukeskuksessa järjestetyille Viini, ruoka ja hyvä elämä-messuille Espanjan ulkomaankauppainstituutin "Foods from Spain" - pisteellä.

Lue lisää

Great Taste 2013- palkintoja Alambiquen edustamille tuotteille

19.9.2013

Englantilainen järjestö “The Guild of Fine Foods” järjestää vuosittain “Great Taste-Awardsin”, jossa palkitaan maultaan vailla vertaa olevia tuotteita. Tapahtumaa onkin usein kutsuttu gourmet-maailman Oscar-gaalaksi.

Lue lisää

Anna-lehden kausiherkut à la Pekka Harju ja Alambique!

20.6.2013

Kesäkuun 2013 Anna-lehdestä löytyy herkullisia kausiherkkuja, joihin on käytetty Alambiquen valikoiman tuotteita!

Lue lisää

Taste of Helsinki 2013

20.6.2013

Alambique jo toista kertaa Taste of Helsinki-tapahtumassa

Lue lisää

Alambiquen pop-up herkkukauppa Hietalahden hallissa!

1.6.2013

Alambique Finland avaa Hietalahden kauppahalliin pop-up kaupan toukokuussa 2.5-1.6. väliseksi ajaksi.

Lue lisää

Torres, ELO & Alambique Oy

9.4.2013

Torres, ELO & Alambique Oy yhdistivät voimansa herkullisessa espanjalaisessa tuoteillassa espanjan suurlähettilään residensissä. ¡Olé!

Lue lisää

Tortas de Inés Rosales Glorian Ruoka ja Viini -lehdessä

29.3.2013

Tortas de Inés Rosales ovat kasvattaneet suosiotaan Suomessa ja ne arvioitiin myös Glorian Ruoka ja Viini -lehdessä (4/2012). Keksejä tuo yksinoikeudella Suomeen Alambique Oy.

Lue lisää

Blinejä espanjalaisittain

20.1.2013

Alambiquen valikoiman tuotteita herkullisissa blini-resepteissä.

Lue lisää

Sivariksen riisi syyskuun Glorian Ruoka & Viini- lehdessä

12.9.2012

Sivariksen riisi on päässyt Glorian Ruoka & Viini- lehden sivuille.

Lue lisää

Taste of Helsinki 2012

19.6.2012

Alambique esitteli espanjalaisia elintarvikkeita Taste of Helsinki 2012-messuilla.

Lue lisää

Azada-öljyt Kemikaalicocktail-blogissa

10.5.2012

Alambiquen maahantuomat Azada-öljyt saivat erinomaisen arvion Noora Shinglerin Kemikaalicocktail-blogissa.

Lue lisää